Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Den 1 september blir Sandwallskliniken en del av Smile Tandvård Borås

Din nygamla tandläkare i Borås

Ett stenkast från Sandwallskliniken på Allégatan 20 ligger Smile Tandvård Borås – där du kommer att träffa oss från den 1 september. Våra patienter är viktiga för oss och nu kan vi erbjuda högre grad av tillgänglig tandvård då teamet utökas med flera kompetenta tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi ser fram emot att välkomna er till Smile Tandvård Borås.

Parkering

Parkering sker enklast i parkeringshuset Nybron 200 meter från kliniken eller gratis parkering på Allégatan innan klockan 9.

Kollektivtrafik till kliniken

Buss nummer 1 stannar vid Hötorget Läge A.

Vad innebär detta för dig som patient:

Förutom att vi nu finns på ny adress och i nya lokaler är det inte mycket som skiljer sig. Du träffar oss och kallas precis som vanligt när det är dags för ditt tandläkarbesök. Om du behöver tandvård innan dess är du varmt välkommen att boka tid online eller kontakta oss via telefon eller mail.

Du som är 23 år eller yngre och listad hos oss kommer också att bli kallad på undersökning precis som vanligt. Vid ditt nästa besök får du fylla i en blankett som bekräftar bytet av klinik. Vi påminner om det när ni kommer.

Därför går vi med i en större kedja

  • Dagens tandvård utvecklas snabbt. Att vi ingår i en större kedja betyder att vi kan fortsätta erbjuda dig toppmodern tandvård med den senaste tekniken.
  • Precis som tidigare kommer du att få en modern, trygg och komplett tandvård utifrån dina behov och för din långsiktiga hälsa.
  • Hos Smile Tandvård finner du flera av landets ledande specialisttandläkare. Tillsammans bildar vi ett nätverk för de mest kvalificerade behandlingarna.

Smile Tandvård