Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Jobba på Smile

Bli en del av Smile du också

Smile Tandvård har över 60 kliniker i hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr, med drygt 1000 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge tandvårdsupplevelser av högsta kvalitet. Med den modernaste tekniken, stor skicklighet och patientfokus hjälper vi varje person efter sina individuella behov. Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans driver utveckling inom tandvården. Alla medarbetare inom Smile är trygga i sin kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda.

För att du ska trivas hos oss och kunna utveckla din fulla potential är det viktigt att vi är rätt för dig och att du är rätt för oss. Smile har tre värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Våra kärnvärden är grunden i allt vi gör, vägleder oss i de beslut vi tar och bygger upp vår starka kultur.

Är du också en lagspelare, tycker att varmt omhändertagande och service är en självklarhet och har en entreprenöriell sida? Då är Smile Tandvård helt klart en arbetsplats för dig. Nedan kan du besöka vår karriärsida för att läsa mer om hur det är att vara medarbetare på Smile och även ta en titt på våra lediga tjänster.

Smile Tandvård