Tandställning för barn, ungdomar och vuxna i Västerås

Tandreglering, eller ortodonti som det också kallas, behövs ibland när tänderna växer snett, sitter för tätt eller biter ihop på fel sätt. Tänder som står snett eller för trångt går att rätta till, även i vuxen ålder. Om du funderar på tandställning är du som barn, ungdom eller vuxen välkommen att kontakta oss för rådgivning och behandling.

Tandreglering för barn

Ditt barns ordinarie tandläkare ansvarar för att du blir visad för en urvalstandläkare om du har behov av tandreglering. Anser urvalstandläkaren att behov av tandreglering finns kan ni fritt välja vilken klinik ni vill utföra  Om man har en beviljad behandling som utfärdats av Region Västmanland är behandlingen gratis.

Även om du inte blir erbjuden kostnadsfri tandreglering kan du självklart kontakta oss så hjälper vi dig, kontakta oss så kan vi erbjuda tid för undersökning och kostnadsförslag.

Här hittar du kontaktuppgifter till Smile i Västerås.

Tandreglering för vuxna

Dags att räta upp den där sneda tanden som du stör dig på? Dina tänder påverkar hur du mår och hur du bemöts. Tänder som står snett eller för trångt går att rätta till, även i vuxen ålder. Om du funderar på tandställning är du välkommen att kontakta oss för rådgivning och behandling. Ingen remiss behövs för att komma till oss. Du betalar själv för tandregleringen men kan i vissa fall få en del av behandlingskostnaden av Försäkringskassan. Prata med oss på Smile om moderna metoder för tandreglering.

 
Välkommen till oss!
På Smile i Västerås har vi ett erfaret team som tar hand om våra tandregleringskunder. Väntetiderna är korta och vi tar emot både vuxna och barn.
Varmt välkomna!

Hitta en Smileklinik nära dig