Funderar du på tandställning?

Vi erbjuder tandreglering för barn, ungdomar och vuxna. Att få tandställning kan vara en stor händelse för många och det kan uppstå frågor och kanske lite oro. Hos oss är du hela tiden i fokus och vår ambition är att din upplevelse ska bli positiv, trygg och säker.

Läs mer: Frågor och svar om tandreglering.

Tandreglering för vuxna

Tandreglering i vuxen ålder är fullt möjlig. Glädjande för dig som vuxen patient är att många har har möjlighet att få delar av sin tandreglering bekostad av försäkringskassan. En förutsättning är dock, att bettfelen måste störa funktionen eller att tandfelställningarna är extremt uttalade.

PS. Fråga gärna efter osynliga tandställningar

Ny kund hos Smile: Här bokar du tid

Tandreglering för barn

Vi har avtal med region/landsting för behandling av barn i Landskrona, Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Västerås. Det är således fritt val att där välja en Smileklinik,  och behandlingen är i de godkända fallen gratis, även hos oss. Om barnets behandling inte omfattas av kostnadsfri behandling enligt landstingens kriterier, kan kostnaden variera beroende på hur lång och komplicerad behandlingen blir.

Här finns våra tandregleringsspecialister:

GÖTEBORG
Smile Tandvård Ett4

HELSINGBORG
Smile Helsingborg

LANDSKRONA
Smile Landskrona

MALMÖ
Smile Malmö City
Smile Malmö Slottstaden
Smile Malmö Södervärn

TRELLEBORG
Smile Trelleborg

VÄSTERÅS
Smile Västerås

På övriga Smileorter kan din allmäntandläkare remittera till tandregleringsspecialisten.

 
Har du frågor? Kontakta oss gärna!
Vi har avtal med region/landsting för behandling av barn i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Västerås. Det är således fritt val att där välja en Smileklinik, och behandlingen är i de godkända fallen gratis hos oss. Om barnets behandling inte omfattas av kostnadsfri behandling enligt landstingens kriterier, kan kostnaden variera beroende på hur lång och komplicerad behandlingen blir.

Hitta en Smileklinik nära dig