Tandreglering för barn, ungdomar och vuxna i Skåne

Tandreglering, eller ortodonti som det också kallas, behövs ibland när tänderna växer snett, sitter för tätt eller biter ihop på fel sätt. Tänder som står snett eller för trångt går att rätta till, även i vuxen ålder. Om du funderar på tandställning är du som barn, ungdom eller vuxen välkommen att kontakta oss för rådgivning och behandling.

Tandreglering för barn

Din ordinarie tandläkare ansvarar för att du blir visad för en urvalstandläkare om du har behov av tandreglering. Anser urvalstandläkaren att behov av tandreglering finns, får du en betalningsgaranti. Om man har en betalningsgaranti som utfärdats av Region Skåne och som har inlämnats till kliniken innan eller vid första besöket är behandlingen gratis.

Även om du inte blir erbjuden kostnadsfri tandreglering kan du självklart kontakta oss så hjälper vi dig, kontakta oss så kan vi erbjuda tid för undersökning och kostnadsförslag.

Barntandvård hos Smile: Här bokar du tid till barn och ungdomar

Tandreglering för vuxna

Dags att räta upp den där sneda tanden som du stör dig på? Dina tänder påverkar hur du mår och hur du bemöts. Tänder som står snett eller för trångt går att rätta till, även i vuxen ålder. Om du funderar på tandställning är du välkommen att kontakta oss för rådgivning och behandling. Ingen remiss behövs för att komma till oss. Du betalar själv för tandregleringen men kan i vissa fall få en del av behandlingskostnaden av Försäkringskassan. Prata med oss på Smile om moderna metoder för tandreglering.

Ny kund hos Smile: Här bokar du tid

Våra tandregleringskliniker i Skåne

MALMÖ

Smile Malmö Södervärn
Smile Malmö City
Smile Malmö Slottsstaden

TRELLEBORG

Smile Trelleborg

LANDSKRONA

Smile Landskrona

HELSINGBORG

Smile Helsingborg Drottninggatan
Smile Helsingborg Springpostgränden

 

Hitta en Smileklinik nära dig