Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Upplands Väsby

Din tandläkare i Upplands Väsby

Välkommen till Smile Tandvård – din tandläkare på Optimusvägen 1 i Upplands Väsby (tidigare Korpkulla Tandläkarmottagning).

Med din långsiktiga hälsa i fokus erbjuder våra tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor god tandvård med korta väntetider. Hos oss får du hjälp med allt från noggranna tandundersökningar till akut tandvård, tandhygienistbehandlingar och tandblekning.

Dessutom har vi nära tillgång till specialisttandvård i Stockholmsområdet och Uppsala.

Din trygga tandläkare i Upplands Väsby

Under varje besök hos din tandläkare eller tandhygienist får du koll på din munhälsostatus och råd för hur du ska ta hand om din munhälsavilket är viktigt för en framgångsrik munvård och inte minst din långsiktiga hälsa. Vi på Smile tandvård Upplands Väsby strävar alltid efter att ge dig en trygg och modern tandvård efter just dina behov.

Är du i behov av akuttandvård, vi hjälper dig!

Just nu erbjuder våra tandläkare och tandhygienister på Smile Tandvård Upplands Väsby undersökningar och behandlingar utan någon väntetid. Är du i akutbehov av tandvård så hjälper vi dig att hitta en passande tid så snart som möjligt. Allt för att du ska kunna få hjälp med ditt problem utan väntetid – det är vad vi kallar akuttandvård. Vi på Smile Tandvård Upplands Väsby ser fram emot att bli din nya tandläkarmottagning och att hjälpa dig med just din tandvård!

Familjetandvård hos Smile Upplands Väsby

Vi har även tandläkare för barn och ungdomar. Hela familjen är välkommen till vår klinik i Upplands Väsby och tandvården hos oss är helt kostnadsfri för barn och ungdomar upp till 23 års ålder. Du kan antingen välja om du vill lista ditt barn hos oss eller boka barn- och ungdomstandvård direkt online.

Läs mer om vår barn- och ungdomstandvård här.

Varmt välkommen till Smile Tandvård Upplands Väsby.

Undrar du över våra priser på tandvård? Eller hur du betalar för din tandvård hos oss på Smile? Då kan du läsa mer under priser och betalning där du väljer Smile Tandvård Upplands Väsby.

Testar

Vi som jobbar på Kliniken

Tandläkare

Salin Zindrou Tandläkare
Erik Osmancevic Tandläkare

Tandhygienister

Sayara Shkambi Tandhygienist

Tandsköterskor

Charlotta Norälv Tandsköterska
Ulrika Dahlin Platschef
Smile Tandvård