Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

SMAJLA Östermalm

Din tandläkare inom tandreglering i Stockholm – på Östermalm

SMAJLA som är en del av Smile Tandvård är marknadsledande i Sverige gällande tandreglering med så kallad osynlig tandställning, Invisalign. I dagsläget finns Smajla i Stockholm, Täby och i Göteborg

SMAJLA fokuserar enbart på att erbjuda prisvärda kompletta behandlingar med Invisalign med högsta möjliga kvalitet och ett personligt bemötande.

Du hittar oss i fräscha och moderna lokaler på Nybrogatan 16, mitt emellan Östermalmstorg och Dramaten, direkt ovanför Cafe Crème. Här arbetar vi i en trevlig och välkomnande praktik med sex ljusa behandlingsrum med all modern teknisk utrustning.

Hur fungerar Invisalign?

Tandreglering med Invisalign reglerar tänderna med en serie löstagbara genomskinliga plastskenor. De individuella tandskenorna ersätts varannan vecka och tänderna kommer gradvis att röra sig i riktning mot ditt önskade slutläge.

De genomskinliga skenorna sitter tätt mot tandraden och flyttar tänderna en liten bit i taget. Du kan reglera bettfel, gluggar och ojämna tandrader. Med hjälp av en digital handlingsplan med moderna 3D-bilder kan du följa hela processen, från hur ditt bett såg ut tidigare till hur det kommer att se ut när behandlingen är klar.

Våra behandlingar

Smile Tandvård