Smile – din tandläkare i Borås.

Välkommen till din tandläkare mitt i Borås. Modern tandvård är en viktig del av din hälsa. Våra tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare tar hand om din tand- och munhälsa – idag och långsiktigt. Här kan hela familjen gå till samma tandläkare och barn och ungdomar går självklart kostnadsfritt. Du får även tillgång till vår unika undersökningsmetod DiagnoX.

Just nu erbjuder vi tandvård med extra kort väntetid.

Smile Borås - kontakta oss

Allégatan 20
503 32 Borås

Telefon:
033-44 70 30

E-post:
boras@smile.se

Telefontider:

Måndag: 07:40–18:00
Tis-tors: 07:40–16:00
Fredag: 07:40–13:00
Sommarstängt 16-27 juli

Öppettider:

Måndag: 07:30–18:00
Tis–tors: 07:30–16:30
Fredag: 07:30–13:30
Sommarstängt 16-27 juli

Smile: 7 av 10 svenskar prioriterar god kvalitet före pris vid tandläkarbesök

God vårdkvalitet ­är viktigast. Så svarar 7 av 10 svenskar när de rankar de mest angelägna parametrarna vid val av tandläkare. Det visar en undersökning av YouGov, gjord på uppdrag av Smile Tandvård, Sveriges största privata tandvårdskedja med 39 kliniker runt om i landet. Kvaliteten går först. En undersökning som YouGov har gjort på uppdrag av Smile Tandvård, baserad på 1 031 intervjuer, visar att vårdkvaliteten rankas högst vid val av tandvårdsklinik. Flest av de svarande, 72 procent, uppger god vårdkvalitet som den viktigaste parametern. Det följs i fallande ordning av trevligt bemötande (57 procent) och pris (44 procent). – God tandvård kräver skickliga medarbetare. Det har vi på Smile. Det är viktigt, men också att vi kvalitetssäkrar våra kliniker på olika sätt. Vi jobbar enbart med pålitliga leverantörer av teknisk utrustning, material med mera. Självklart har vi också höga krav på hygien och gott bemötande, säger Malin Schmidt VD på Smile Tandvård. I undersökningen uppgav 37 procent enkelhet att få tid som viktigast, medan 29 procent uppskattar att kliniken ligger nära där de bor. Undersökningen visar också att svenskarna har för vana att gå till tandläkaren en gång per år (45 procent, högst andel, av de svarande). – ­Att…

 

Smile: En julhälsning från oss på Smile

  Vi skänker årets julgåva till Tandläkare utan gränser och deras viktiga arbete. Vi instämmer i deras motto att alla har rätt till frisk munhälsa. Tandläkare Utan Gränser är en oberoende och ideell organisation vars uppdrag är att verka i länder där munhälsan är eftersatt. Projektländernas befolkning erbjuds odontologisk vård, profylaktisk information och instruktioner som syftar till att förbättra både munhälsan och den allmänna hälsan. Genom långsiktighet ska projekten ha en positiv och kontinuerlig påverkan för så många människor som möjligt. Projektens målsättning är att under en begränsad tid ge hjälp till självhjälp så att en god tandhälsa kan bibehållas. Varma hälsningar från alla oss på Smile.    

 
 • Välkommen till Smile Borås
 • Läs mer om oss

  • Allmäntandvård
  • Akuttandvård
  • Barn- och ungdomstandvård
  • Tandimplantat
  • Estetisk tandvård
  • Tandblekning
  • Osynlig tandställning

  Läs mer om Smile Borås

 • Vi som jobbar på Smile Borås
 
Vi svarar gärna på dina frågor
 • Välj om du vill bli uppringd eller kontaktad via e-post.