Vitare tänder med tandblekning.

Vill du ha ett fräschare och vitare leende? När du gör en säker tandblekning hos Smile försvinner missfärgningar och du får vitare tänder. Här får du tillgång till moderna, trygga och seriösa metoder – som inte skadar dina tänder. Tack vare en professionellt utförd tandblekning och en korrekt efterbehandling blir resultatet mycket bättre.

SÅ HÄR FÅR DU ETT VITARE LEENDE MED SÄKER TANDBLEKNING:

1. Välj en professionell tandblekning

Nu för tiden är tandblekning ett vanligt sätt att fräscha upp sitt leende. Du kan känna dig helt trygg när du gör din blekning hos Smile. Du får en individuellt anpassad bleking, där vi utgår helt från dina tänder och dina behov.

Smiles tandblekningar följer alltid det nya regelverket. Enligt dagens bestämmelser ska tandblekning alltid göras i samråd med tandvården, och en tandläkare måste alltid stå som ansvarig.

Tandblekning hos Smile: Här bokar du tid

2. Första steget – din undersökning

För att vara säker på att dina tänder klarar blekningen gör seriösa aktörer alltid en undersökning av tandläkare före själva tandblekningen. Det här bör göras, enligt det nya regelverket, och det gör Smile alltid. Välkommen till din egen undersökning och första steget mot ett vitare leende i trygga händer.

3. Du får en personlig gelskena

Efter att vi undersökt dina tänder och konstaterat att det går att utföra en tandblekning, så tillverkar vi en personlig gelskena åt dig. Det gör vi genom att ta ett enkelt avtryck av dina tänder. Formen använder vid för att skapa din egen gelskena, som kommer passa dig perfekt. Blekningens varaktighet är sedan alltid individuell utifrån just dina tänder.

4. Har du frågor eller vill boka din tid?

Välkommen att kontakta oss, så får du svar. Du kan ringa direkt till någon av våra kliniker.

5. Välkommen till ett vitare leende!

Din mun och dina tänder är en viktig del av din friskvård och långsiktiga hälsa. Ta hand om dig hos någon som bryr sig om att du mår bra.