TEMA: GREAT PLACE TO WORK

Träffa Smile på Swedental

Den 13-15 november finns vi på plats på årets Swedentalmässa som äger rum på Älvsjömässan i Stockholm. Swedental är Nordens största fackmässa för dentalbranschen. Där vill gärna träffa dig som är redo för nästa jobbutmaning, är nyfiken på hur det skulle kunna vara att sälja sin klinik till oss eller vill samarbeta med oss på ett eller annat sätt.

Temat på vår monter i år är Great Place to Work där vi vill vara en arbetsgivare som skapar tillit och välmående i vår organisation. Vi vill helt enkelt vara a Great Place to Work. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför ska vi alltid sträva efter att kultivera och bibehålla en trivsam och högpresterande organisationskultur med engagerade och motiverade medarbetare.  

Titta in hos oss i monter A07:20 så bjuder vi på mässans godaste kaffe, många skratt och intressanta diskussioner. Fyra gånger om dagen tävlar vi dessutom ut fina priser med Smilehjulet. Vi är stolt sponsor till Tandläkare Utan Gränser sedan många år tillbaka, därför skänker vi 10 kr för varje kopp kaffe vi serverar.

Träffa oss för ett kontaktsamtal under mässan
Under mässan finns det möjlighet att boka kontaktsamtal med regionchef, förvärvsansvarig eller HR. Samtalen går att se som en sorts speeddating där vi bekantar oss med varandra. Är du intresserad av att sälja din klinik? Vill du kanske söka något av de jobb vi annonserar för? Eller är du bara intresserad av att veta mer om oss? Då är de personliga samtalen något för dig. Vi har ett begränsat antal samtal per dag. Klicka här för att komma till anmälningsformuläret.

OBS. Samtalen kommer äga rum i de öppna ytorna på Swedental.


Har du frågor om rekrytering redan nu?

Kontakta gärna Emma Hansson eller Amanda Fehrm

Funderar du på att sälja din klinik?

Kontakta gärna Tobias Wirén eller Per Fägerblad


Mingla med oss på Smile Tandvård Stockholm SDIC

Under en av mässdagarna passar vi på att bjuda in dig som jobbar inom tandvårdsbranschen till vår centralt belägna klinik i Stockholm, Smile Tandvård Stockholm SDIC. Vi bjuder på rundvandring, snittar och bubbel samt förhoppningsvis många intressanta möten och diskussioner.

Smile Tandvård satsar på specialisttandvård

Smile Tandvård bildar ett nytt affärsområde och satsar på högkvalitativ specialisttandvård under namnet Colosseum Specialistkliniker. Genom detta får vi ökade möjligheter att göra ytterligare satsningar på klinisk kompetens, digitala flöden och hög servicenivå. Blir du som remittent nyfiken och vill veta mera? På minglet kan du träffa flera av våra specialister som berättar vad detta innebär för dig. Läs mer om Colosseum Specialistkliniker här.


Tid: från 18:00
Datum: onsdagen den 13 november
Plats: Grevgatan 34, Stockholm

Är du intresserad av att börja jobba hos oss, är remittent eller vill bli remittent , vill sälja din klinik eller om du är befintlig kollega på Smile är du varmt välkommen till detta mingel. Du som bara är nyfiken på Smile är förstås också välkommen. Antalet platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller.

Anmäl ditt deltagande i formuläret nedan.

 


 

 

Hitta en Smileklinik nära dig