Välkommen till  Smile Tandvård Stockholm SDIC

Study Club

Endodonti för allmäntandläkare. Enkelt, snabbt, säkert

Tisdagen den 20 november 17.30

Vi bjuder in allmäntandläkare i Stockholm med omnejd till vår populära Study Club. Välkommen att anmäla dig i formuläret nedan eller genom att maila ninni.johansson@smile.se

Kvällen bjuder på:

17.30 Lättare förtäring

18.00-18.30 Elena Forsberg, specialist i endodonti,
Elena kommer att prata om hur man anpassar endodontiska behandlingar till vardags för allmäntandläkare, bl.a. valet av endodontiska instrument, material och remisspatienter. 
Hon kommer även att presentera patientfall och svara på era frågor.
18.30 Elisabet Jakobsson, Sendoline, berättar om S1- Reciprocerande Endodonti med en fil och ett vinkelstycke. Enkelt, säkert och effektivt!

19.00 Möjlighet att prova Sendolines produkter

Senaste dag för anmälan 19 oktober

Möt våra specialister

KÄKKIRURGI. På vår klinik har vi tre specialister i käkkirurgi: Bengt Karlson, Björn Johansson och Hoyun Cho, med en mångårig och gedigen erfarenhet av alla typer av dentoalveolär kirurgi såväl inom implantatkirurgi som rekonstruktiv käkbenskirurgi. Du bestämmer själv vilka delar av behandlingen som du behöver hjälp med och vi står till tjänst med rådgivning via telefon eller mail.

RÖNTGEN. Med hjälp av vår CBCT-röntgen kan vi ta emot remisser för radiologiskt utlåtande.

ENDODONTI. Våra specialister i endodonti är Johan A Boström och Elena Forsberg, som med sitt gedigna kunnande kan ta sig an alla endodontiska behandlingar och även stötta i bedömning/terapival.

PROTETIK. Hans Nilson är vår specialist i oral protetik. Han är också verksam vid Försäkringskassan i Umeå. Han kan med sin erfarenhet ge er det stöd ni behöver i såväl terapiplanering som behandling.

BETTFYSIOLOGI. Susanna Marklund, specialist i bettfysiologi och protetik kan hjälpa dig med behandlingen av patienter som har smärta och funktionsstörning i ansikte och käkleder.

 
 

Gunnar Håwi

Odontologiskt ansvarig

 

Bengt Karlson

Specialist käkkirurgi

 

Björn Johansson

Specialist käkkirurgi

 

Johan A Boström

Specialist endodonti

 

Elena Forsberg

Specialist endodonti

 

Bengt de Verdier

Specialist radiologi

 

Hans Nilson

Specialist protetik

 

Hoyun Cho

Specialist käkkirurgi

 

Susanne Marklund

Specialist bettfysiologi

Hitta en Smileklinik nära dig