Om Coronaviruset för dig som ska besöka Smile Tandvård. - Läs mer
 

Studenterbjudande på tandläkarundersökning för dig mellan 24-29 år

Är du 24-29 år, student och har inte varit hos tandläkaren under de senaste 12 månaderna så är du välkommen på en helt kostnadsfri undersökning hos Smile Tandvård i Lund.

Har du däremot varit hos tandläkaren under de senaste 12 månaderna och är student så får du en rabatt på undersökningen så den kostar endast 600kr.

En komplett undersökning

Detta erbjudande gäller en komplett undersökning med vår unika metod som vi kallar DiagnoX. Syftet med denna undersökningsmetod är att ge dig en fullständig översikt när det gäller dina tänder, munhåla och käkar eftersom vi vet att en bra munhygien inte bara är bra för tänderna, utan för hela kroppen. Här kan du läsa mer om vad som är speciellt med en DiagnoXundersökning.

Hur funkar erbjudandet?

Erbjudandet gäller endast undersökningar för nya kunder hos Smile Tandvårds klinik i Lund och bokas som vanligt via telefon (046-141092) eller via hemsidan. Visa upp ditt Mecenatkort/Studentkort när du kommer för undersökningen för att få rabatten.

Alla som är 24-29 år har rätt till det så kallade allmänna tandvårdsbidraget på 600kr per år. Detta kommer användas för att finansiera undersökningen och Smile står för resterande kostnad för undersökningen (ca.375kr). I och med att vi ger samma rabatt även för de som varit hos tandläkaren under de senaste 12 månaderna (och därmed inte har rätt till det allmänna tandvårdsbidraget) kostar din undersökning då endast 600kr. 

Vem har rätt till det allmänna tandvårdsbidraget?

För att ha rätt till det allmänna tandvårdsbidraget krävs det att du är försäkrad i Sverige (har rätt till ersättning från Försäkringskassan) och det är du i allmänhet om du bor eller arbetar i Sverige. För mer information eller frågor om detta tandvårdsbidrag se gärna försäkringskassans sida.

Vilka villkor gäller för erbjudandet?

• Erbjudandet gäller endast nya kunder och endast hos Smile Tandvårds klinik i Lund.
• Erbjudandet gäller endast mot uppvisande av giltigt Mecenat- eller studentkort.
• Erbjudandet gäller endast dig som är mellan 24-29 år.
• Erbjudandet gäller endast undersökningen och är helt utan förpliktelser att boka någon form av efterföljande behandling. Om undersökningen visar på behov av någon form av behandling kommer ett kostnadsförslag ges för behandlingen så att patienten kan ta ställning till detta helt utan förpliktelser.

Välkommen till oss på Smile Tandvård i Lund!

Boka enkelt den tid som passar dig här

 

Hitta en Smileklinik nära dig