Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård och Smajla inleder samarbete

Smile Tandvård fortsätter att växa och inleder nu samarbete med Smajla för gemensam expansion inom tandreglering i Stockholmsregionen via samägt bolag.

Smile Tandvård och Smajla inleder samarbete och Smile förvärvar en del i Smajla. Förvärvet innebär att Smajlas allmäntandvård flyttar över till Smile Östermalm på Grevgatan. Samtidigt renodlas Smajlakliniken på Nybrogatan som framgent helt kommer fokusera på tandreglering tillsammans med sin specialistverksamhet i Täby centrum.

 – I och med samarbetet med Smajla har vi nu i Stockholm ett heltäckande utbud med allmäntandvård på våra Smile kliniker, nära samarbete med specialister inom Colosseum Specialisttandvård och en tydlig etablering inom tandreglering, säger Smile Tandvårds VD Malin Schmidt. Att klinikerna dessutom ligger på bekvämt gångavstånd från varandra är ett extra plus såväl för patienter som medarbetare.

– Smile Tandvård är den typ av partner vi ser kommer hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen av Smajla. Att Smile har en klinik på Grevgatan som gör att vi på ett väldigt fördelaktigt sätt kan flytta samman vår allmäntandvård, renodla specialistverksamheten inom ortodonti samtidigt som vi kan bibehålla ett nära samarbete mellan ortodonti och kollegor inom allmäntandvård är ett extra plus, säger Jessica Hedborg Specialist inom Ortodonti och grundare av Smajla.

Med Smajlas två ortodontikliniker i Stockholm som bas planerar Smile och Smajla en gemensam utveckling av verksamheten och expansion.

 – Vi passar bra ihop med Smajla som precis som Smile tror på långsiktiga samarbeten, ständig utveckling och tillväxt. Jessica Hedborg och hennes duktiga medarbetare har under många år byggt upp en fin och stabil verksamhet i Stockholm och vi ser fram emot att tillsammans med teamet på Smajla fortsätta utveckla verksamheten, avslutar Malin.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Malin Schmidt, VD Smile Tandvård, 070-779 02 91, malin.schmidt@smile.se


Om Smile Tandvård:

Smile Tandvård är Sveriges största privata tandvårdskedja och består av knappt 50 kliniker från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Smile Tandvård vill erbjuda modern tandvård med hög kvalitet till förmån för patienter, medarbetare och ägare. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör. Den svenska verksamheten ingår i Colosseum Dental Group, ett snabbt växande företag på den europeiska tandvårdsmarknaden som i dagsläget driver 265 kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Schweiz, Finland och Italien och fortsätter sin resa mot att bygga en ledande pan-europeisk tandvårdskedja.

Om Smajla:

Smajla grundades av Jessica Hedborg 2008 och sedan dess har verksamheten vuxit från enbart tandreglering till att bli en fullserviceklinik. Vid mottagningarna på Nybrogatan 16 och vid Smajla Tandreglering i Täby Centrum tar Jessica Hedborg emot barn, ungdomar och vuxna patienter för tandreglering med ett starkt fokus på att utveckla behandling inom ortodontin med Clear Aligners.


Läs mer inom Aktuellt

Smile Tandvård