Sälj klinik och gå vidare

Du har drivit upp en bra praktik och det är dags att gå vidare – med ålderns rätt eller av ett helt annat skäl. Kanske hägrar en helt ny bana eller pension och möjligheter från en lyckad försäljning. Sommar i Sverige och vintern utomlands, eller kanske eget pensionat, tid för förkovran, golf och umgänge.

4-tandlakare-salj-klinik-gåvidare-3steg1. Värdering

Smiles förvärvsexperter går igenom praktikens ekonomi, tittar på saker som hyresavtal och inventarier och studerar hur kundunderlaget ser ut. Sedan gör vi en analys och gillar vi resultatet får du ett marknadsmässigt affärsförslag att fundera över.

2. Avtal

Genom dialog kommer vi överens om detaljerna. Bra betalt för praktiken är självklart viktigt, men det är lika viktigt att försäljningen känns trygg. I avtalet tar vi upp saker som att din personal ska tas om hand på bästa sätt och att dina kunder ska uppleva en bra övergång till Smile.

3. Du går vidare

När avtalet är klart vandrar du vidare in i en ny tid. Med en handskakning och våra varmaste lyckönskningar skiljs våra vägar åt. Skulle du sakna jobbet är duktiga tandläkare alltid välkomna hos Smile.

 

Kontakta oss för mer information

tobias-wiren-smile-tandvard-miniatyr

Försäljningen av den egna praktiken är den typ av händelse som bara sker en gång i livet. I slutänden ger försäljningen bra betalt och nya möjligheter. Vi har erfarenhet av många goda affärer och en genomtänkt process som ger dig en trygg och överblickbar försäljning med tydliga roller. Välkommen att kontakta mig för för mer information och svar på dina frågor.

Tobias Wirén förvärvschef

 

telefon:070–750 00 15
e-post:tobias.wiren@smile.se/live