Om Coronaviruset för dig som ska besöka Smile Tandvård. - Läs mer
 

Hur vill du utveckla dig och din praktik?

Oavsett om du umgåtts med tanken  att sälja din praktik eller inte så vill vi ge dig något att fundera över. Smile är en växande tandvårdskedja med ambitionen att etablera ett rikstäckande nätverk av moderna tandvårdskliniker.

När ska man egentligen sälja?

Det kommer en tid då ambitionen att utveckla praktiken vidare minskar. Då övergår ägandet successivt i förvaltning  – man fortsätter att ge bra tandvård och att hålla personalen nöjd och verksamheten ”up to date”. Praktikens lönsamhet står ofta på topp under dessa år. Efter ännu en tid infinner sig tanken på att gå ner i arbetstid.

Erfarenheten säger att när ditt engagemang för praktiken minskar, så sänks också värdet på den. Din involvering och drivkraft är i mångt och mycket synonymt med praktikens värde.
Läs vidare under ”När är det dags att sälja?”

 

I vilket skede är du? Sälj din praktik och …

1-tandlakare-salj-klinik-jobbakvar2-tandlakare-salj-klinik-trappaner3-tandlakare-salj-klinik-skraddarsydinroll4-tandlakare-salj-klinik-gavidare

Vilket alternativ passar in på dig? Klicka på de olika alternativen för att läsa mer.


Kontakta oss för mer information

Försäljningen av den egna praktiken är den typ av händelse som bara sker en gång i livet. I slutänden ger försäljningen bra betalt och nya möjligheter. Vi har erfarenhet av många goda affärer och en genomtänkt process som ger dig en trygg och överblickbar försäljning med tydliga roller. 

Välkommen att kontakta oss för för mer information och svar på dina frågor.

Tobias Wirén förvärvsansvarig
telefon:070–750 00 15
e-post:tobias.wiren@smile.se

Per Fägerblad förvärvsansvarig
telefon:070-676 73 46
e-post:per.fagerblad@smile.se
 

Hitta en Smileklinik nära dig