DENNA TEXT ÄR AVSEDD FÖR VÅRDPERSONAL

 

Ledande specialister redo att hjälpa dig med dina patienter.

Smile har samlad kompetens inom odontologins specialistområden. Här får du som remittent just den hjälp som ni behöver.

Hos Smile får du tillgång till specialister inom:

Bettfysiologi, endodonti, oral kirurgi, ortodonti, oral protetik, oral radiologi (även CBCT), parodontologi och pedodonti.

Är du patient och vill beställa tid hos en specialisttandläkare? Läs mer här

Här finns våra specialister:


Smile-specialister-remiss-region-stockholmSmile-specialister-remiss-region-syd Smile-specialister-remiss-region-vastSmile-specialister-remiss-region-mittSmile-specialister-remiss-region-nord

Tryggt, smidigt och i god dialog

Som din resurs behandlar vi din patient utan onödiga väntetider och i god dialog med dig. Tryggt, smidigt och med ledande kvalitet i vården och ett bra bemötande. Välkommen att remittera till oss – eller att kontakta oss för rådgivning kring din patient.

Välkommen med din remiss. 

 

 

 

Så här enkelt remitterar du till Smile:

Kontakta kliniken
Kontakta respektive klinik för mer information.

Skicka via C-takt Link
Skicka remiss eller konsultation direkt via C-takt Link. C-takt Link är ett enkelt, snabbt och säkert sätt att kommunicera och skicka digitala dokument till våra specialister.

Erbjudande: Som remittent till Smile erbjuder vi tillsammans med Unident 3 månaders kostnadsfri licensavgift för C-takt Link. Kontakta Anders Kristiansson på Unident: tel 0346-73 24 14.

Läs mer om C-takt Link

 

Det är din patient

Du behåller alltid din patient. Om en till oss remitterad patient mot förmodan frågar om hon/han får fortsätta hos oss är det vår policy att vänligt men bestämt avvisa detta och hänvisa tillbaka till dig som remittent.

 
 
Vi svarar gärna
på dina frågor
  • Välj om du vill bli uppringd eller kontaktad via e-post.