Denna text är avsedd för vårdpersonal

Få hjälp av våra
specialister i Region Mitt.

Smiles specialisttandvård välkomnar remisser och konsultationer från tandläkare, läkare och andra vårdgivare – offentliga och privata.

Vår specialisttandvård omfattar samtliga odontologiska specialiteter och finns på flera platser – Jönköping, Västerås och Örebro (Stortorget och Drottninggatan). Vi kan ofta erbjuda dig korta väntetider.

Som din resurs behandlar vi din patient i god dialog med dig. Tryggt, smidigt och med ledande kvalitet i vården och med ett bra bemötande. Välkommen att remittera eller kontakta oss för rådgivning kring din patient.

Läs under respektive specialitet för att se vad vi kan hjälpa dig med.

Oral kirurgi

Ortodonti

 • Nadjwan Abbu - Ortodonti (tandreglering) Smile Västerås Nadjwan Abbu
  Västerås

  Specialisttandläkare ortodonti

  Barn och ungdomar som fått erbjudande om kostnadsfri tandreglering.
  Tar emot remisser gällande tandreglering på vuxna och barn.
   
 

Så här enkelt remitterar du till Smile:

Kontakta kliniken
Kontakta respektive klinik för mer information.

Jönköping A6
Västerås
Örebro Drottninggatan
Örebro Stortorget

Skicka via C-takt Link
Skicka remiss eller konsultation direkt via C-takt Link. C-takt Link är ett enkelt, snabbt och säkert sätt att kommunicera och skicka digitala dokument till våra specialister.

Erbjudande: Som remittent till Smile erbjuder vi tillsammans med Unident 3 månaders kostnadsfri licensavgift för C-takt Link. Kontakta Anders Kristiansson på Unident: tel 0346-73 24 14.

Läs mer om C-takt Link

 

Det är din patient

Du behåller alltid din patient. Om en till oss remitterad patient mot förmodan frågar om hon/han får fortsätta hos oss är det vår policy att vänligt men bestämt avvisa detta och hänvisa tillbaka till dig som remittent.