Arkiv:

Just nu: Kampanpris på tandblekning

13 maj, 2019

Hemmablekning: 2 595 kr (ord.pris 3 869 kr) Klinikblekning: 3 595 kr (ord.pris 5 300 kr) Hos oss får du tillgång till moderna, trygga och seriösa metoder – som inte skadar dina tänder. Tack vare en professionellt utförd tandblekning och en korrekt efterbehandling blir resultatet mycket bättre. På Smileklinikerna i Linköping och Norrköping kan vi […]

Läs mer

Tandreglering med osynlig tandställning

21 mars, 2019

Ett alternativ till traditionell tandställning med räls är osynliga tandställningar med tandskenor – Invisalign. Invisalign flyttar dina tänder med hjälp av en serie nästan osynliga, borttagbara tandskenor som är specialgjorda efter dina tänder. Du byter tandskena varannan vecka som flyttar dina tänder lite i taget. Bekväma, genomskinliga och borttagbara – Invisalign arbetar med ditt leende […]

Läs mer

Vi kan hjälpa dig med osynlig tandställning, Invisalign

5 februari, 2019

Hos oss kan du få hjälp med så kallade osynliga tandställningar som kan användas för att korrigera i stort sett alla tandregleringproblem. Vi jobbar med Invisalign som är genomskinliga avtagbara skenor som skräddarsys helt utifrån dina tänder för att flytta dem en liten bit i taget.

Läs mer

Tandimplantat – lev som vanligt med fasta tänder

29 januari, 2019

Visste du att moderna tandimplantat fästs direkt i tandbenet och de både känns och ser ut som riktiga tänder. Kontakta oss om du behöver ersätta en eller flera tänder så berättar vi gärna mer.

Läs mer

6 råd som håller dina tänder friska länge

14 november, 2018

Den främsta orsaken till karies och tandlossning; de två vanligaste tandsjukdomarna, är plack dvs bakteriebeläggningar. Vi har därför listat 6 saker som man bör tänka på och kan göra själv för att hålla sina tänder friska.

Läs mer

Vi har tid för dig

4 november, 2018

Trevlig sommar önskar vi på Smile Tandvård  Kanske behöver du hjälp om olyckan är framme i sommar och du biter sönder en tand eller får tandvärk. Kanske vill du passa på  att boka tid för en nogrann koll.  Kanske retar du dig på hur tänderna ser ut och vill fixa det med en gång. Oavsett […]

Läs mer

Glad sommar önskar vi på Smile Tandvård ☀️  

3 april, 2018

Några kliniker kan ha något ändrade öppettider i sommar. Läs mer på respektive kliniksida.

Läs mer

Välkommen Vanja Buske!

15 mars, 2018

      Tandläkare Vanja Buske har börjat på  Dentalkompaniet som nu är en del av Smile Tandvård. Här finns allt dina tänder behöver – tandläkare, tandhygienister och ledande specialisttandvård. Välkommen att boka tid hos Vanja eller någon annan av våra duktiga tandläkare och tandhygienister.

Läs mer

Välkommen på kostnadsfri implantatkonsultation.

3 november, 2017

Lördagen den 11 november kl 8-17 har vi öppet hus. Våra specialister är på plats och erbjuder kostnadsfri konsultation och prisuppgift för tandimplantat. Ring gärna och förboka. Du kan påbörja din behandling inom 4 veckor och dela upp betalningen.

Läs mer