Smile_Tandvard_Hagastaden

Det här är Smile Stockholm Hagastaden

Välkomna till vår nyrenoverade klinik på Hälsingegatan, hos oss får du hjälp med allt som rör dina tänder – från noggranna undersökningar till estetisk tandvård och avancerade ingrepp om det skulle behövas.


Smile Tandvård Hagastaden – ett centrum för estetisk tandvård i Stockholm

Smile Tandvård Hagastaden är en av få kliniker i Stockholm som specialiserat sig på estetisk och kosmetisk tandvård. Vi erbjuder de allra senaste behandlingsmetoderna, har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom estetisk-kosmetisk tandvård, kron-och broprotetik och osynliga tandställningar.

Tandläkare Mats Burendahl har arbetat med estetiskt tandvård i över 20 år och har stor erfarenhet och kompetens inom området.

MATS BURENDAHL PÅ SMILE HAGASTADEN STOCKHOLM:

”Det finns många möjligheter att få leendet som just du vill ha det”

Ojämna tänder, bettfel och gluggar är bara några av de saker du kan reglera med estetisk tandvård säger Mats Burendahl har över 20 års erfarenhet inom området.

”Vi börjar alltid med en konsultation säger Mats. Då talar vi om dina önskemål och ditt önskade slutresultat och där efter bedöms om det är möjligt. Det finns många möjligheter att få leendet som just du vill ha det. Utvecklingen har gått fort på området och nu finns det möjlighet att till exempel flytta sneda tänder med tandreglering.”

Mats är medlem i den amerikanska akademin för kosmetisk tandvård AACD och är även en av grundarna för den svenska motsvarigheten SACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry. Mats är även certifierad för att utföra Invisalign (osynliga tandställningar)  och har flera års erfarenhet av behandlingen.


Boka en tid för en estetisk konsultation

På en konsultation träffar du en tandläkare som lyssnar till dina önskemål och förväntningar. Utifrån detta kan man sedan rekommendera behandling eller ingrepp för att åstadkomma det bästa resultatet för dig. Under en konsultation får du även svar på alla dina frågor samt information om kostnad och liknande.

Många patienter kommer till oss för att få hjälp med ett problem utan att själva veta vad som skulle vara den bästa behandlingen för just dem. En konsultation är ett tillfälle där du besöker oss för att samtala med en tandläkare, få råd och konsultation om vilken/vilka behandlingar man rekommenderar för just dig och dina önskemål.

Om du har bestämt dig för att förändra ditt leende så är det dags att boka tid för en personlig konsultation hos oss. Smile Tandvård Hagastaden har kompetensen och resurserna. Genom att boka en konsultation  får du chansen att i lugn och ro ta reda på de bästa möjligheterna för dig.

eller ring kliniken på 08 – 32 26 40


Hela familjen är välkommen.

Visste du att du själv avgör vilken tandläkare som ska ta hand om dina barns tänder. Hela familjen är välkommen till oss och tandvården är kostnadsfri för barn och unga vuxna upp till 23 års ålder. Varmt välkommen! Drandafile Rrecaj Platschef Smile Stockholm Hagastaden drandafile.rrecaj@smile.se

 

Vi som jobbar på Kliniken

Team Service

 
Drandafile Rrecaj
Platschef
 
Lina Burendahl Dähne
Team Service
 
Sarah Rosta
Team Service

Tandläkare

 
Annika Johnsson Edin
Tandläkare
 
Mats Burendahl
Tandläkare
 
Göran Grahn
Tandläkare
 
Jessica Ekström
Odontologiskt ansvarig tandläkare
 
Kary Villberg
Tandläkare

Tandhygienister

 
Jelena Aleksic
Tandhygienist
 
Peter Olmats
Tandhygienist

Tandsköterskor

 
Elmaz Youssouf
Tandsköterska
 
Julia Bjuhr
Tandsköterska
 
Lisa Ahl
Tandsköterska
 
Vivian Åsbrink
Tandsköterska

Hitta en Smileklinik nära dig