Funderar du på tandställning?

ÖPPET HUS PÅ  SMILE TANDVÅRD ETT4

Våra specialister har öppet hus lördagen den 2 mars kl 9–15. Välkommen på kostnadsfri konsultation och prisuppgift gällande tandreglering för alla åldrar. Ring gärna och förboka genom att ringa 031- 774 10 70.

 

Boka konsultation

Är du intresserad av att boka en konsultation den 9 november eller har några frågor? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa 031 – 774 10 70

Tandreglering för alla åldrar

Ojämna tandrader är vanligt och kan orsaka problem både med tandhälsan och ett dåligt självförtroende. På Smile Tandvård Ett4 i Göteborg har vi stor erfarenhet av tandreglering och vi erbjuder dig de mest moderna metoderna för att räta ut dina tänder.

Lång erfarenhet

Vi har ett team med hög kompetens och lång erfarenhet när det gäller tandreglering och kan erbjuda allt från den traditionella fasta tandställningen till nya moderna metoder med osynliga skenor och tandställningar som sitter på baksidan av tänderna.


Kika in på kliniken:

Smile Tandvård Ett4 är en av Göteborgs största privata tandvårdskliniker och är belägen på Eriks Dahlbergsgatan 14 ett stenkast från Avenyn. Där har vi satsat på den senaste utrustningen, men också vacker inramning. Smile Tandvård Ett4 ligger i en magnifik våning i centrala stan och är så mycket mer än en vanlig tandklinik.

 

Hitta en Smileklinik nära dig