Trasig tand?

Öppet hus på Smile Tandvård Ett4

Nu på lördag den 9 november mellan klockan 09:00-15:00 har vi öppet hus på vår klinik. Du är hjärtligt välkommen att kostnadsfritt få svar på dina funderingar om t.ex. allmän tandvård, tandimplantat och estetisk tandvård.

Ring 031 – 774 10 70  eller boka direkt online (välj den 9 november i bokningen)

Plats: Smile Tandvård Ett4,  Erik Dahlbergsgatan 14 i Göteborg

Varmt välkommen!


Har du funderat på tandimplantat?

Tandimplantat och/eller hela tänder kan göra stor skillnad för livskvaliteten. Ta chansen och ta reda på om tandimplantat eller annan tandbehandling som kan vara något för dig.

Tandimplantat är ett bra sätt att att ersätta förlorade tänder och kan göra att livskvaliteten ökar för dig som idag har tandluckor eller tandproteser och vill ersätta dem med fasta tänder.  I vissa fall behövs inte implantat utan tandluckorna kan slutas med kronor och broar.  Vi tittar på vilka möjligheter och behov det finns gällande just din mun och din tandhälsa.

Läs mer om tandimplantat>>>

 


Kika in på kliniken:

Smile Tandvård Ett4 är en av Göteborgs största privata tandvårdskliniker och är belägen på Eriks Dahlbergsgatan 14 ett stenkast från Avenyn. Där har vi satsat på den senaste utrustningen, men också vacker inramning. Smile Tandvård Ett4 ligger i en magnifik våning i centrala stan och är så mycket mer än en vanlig tandklinik.

 

 

 

Hitta en Smileklinik nära dig