Har du funderat på tandimplantat, har en trasig tand eller tandlucka?

Öppet hus på Smile Tandvård Ett4

Nu bjuder vi in till Öppet hus. Den 9 november mellan klockan 9 och 15 är du hjärtligt välkommen att kostnadsfritt få svar på dina frågor.

Ring 031 – 774 10 70  eller boka direkt online

Plats: Smile Tandvård Ett4,  Erik Dahlsbergsgatan 14 i Göteborg

Varmt välkommen!


Tandimplantat och/eller hela tänder kan göra stor skillnad för livskvaliteten. Ta chansen och ta reda på om tandimplantat eller annan tandbehandling som kan vara något för dig . De första 30 som anmäler sig får  en konsultation av någon av våra erfarna tandläkare. 

Tandimplantat är ett bra sätt att att ersätta förlorade tänder och kan göra att livskvaliteten ökar för dig som idag har tandluckor eller tandproteser och vill ersätta dem med fasta tänder.  I vissa fall behövs inte implantat utan tandluckorna kan slutas med kronor och broar.  Vi tittar på vilka möjligheter och behov det finns gällande just din mun och din tandhälsa.

Läs mer om tandimplantat>>>

 


Kika in på kliniken:

Smile Tandvård Ett4 är en av Göteborgs största privata tandvårdskliniker och är belägen på Eriks Dahlbergsgatan 14 ett stenkast från Avenyn. Där har vi satsat på den senaste utrustningen, men också vacker inramning. Smile Tandvård Ett4 ligger i en magnifik våning i centrala stan och är så mycket mer än en vanlig tandklinik.

 

 

 

Hitta en Smileklinik nära dig