Lugn, tandläkaren har öppet hela sommaren

Tandvärk eller andra akuta tandbesvär kommer dessvärre sällan lägligt så då kan det vara skönt att veta att de allra flesta av våra kliniker har öppet hela sommaren och kan dessutom erbjuda tider snabbt. Eller kanske det är nu under sommaren när jobbet lugnar sig lite som du har tid för den där undersökningen.

Våra 30 kliniker finns på 25 orter över hela landet så välkommen när och var det passar dig bäst. Och skulle du befinna dig i något av våra grannländer så finns vi även i Norge och Danmark.

Ny kund hos Smile: Här bokar du tid

 
Dina tänder är en viktig del av din friskvård och långsiktiga hälsa
Hos oss på Smile får du en trygg och modern tandvård utifrån dina behov och med allt dina tänder behöver – tandhygienist, tandläkare, ledande specialisttandläkare och vår unika undersökningsmetod DiagnoX. En DiagnoXundersökning ger fullständig information om din hälsa när det gäller tänder, munhåla och käkar och detta kombineras med en konsultation om hur du upplevt tandvården tidigare och hur du helst skulle vilja ha det. Detta förhållningssätt att se på tandvård i ett bredare perspektiv är en självklarhet för oss och kostar därför inte mer än en traditionell undersökning.