Bäst tillsammans

Kategorier: Klinikliv

I helgen som gick träffades alla ”Smilare” (vi som arbetar inom Smile) i Malmö för något som vi kallar för Smile Campus. Årets tema var ”Bäst tillsammans”.

Smile Campus är ett par välfyllda dagar som ger oss möjlighet att utbyta både kunskaper och erfarenheter med varandra. Eftersom vi har kliniker i hela landet så är det fantastiskt att vi alla kan träffas och bygga vår gemenskap under dessa dagar. Jag tycker att det är jättebra att vi får chansen till det här, det stärker oss alla och gör avstånden mindre och kontakterna större vilket i sin tur gynnar er som patienter tror jag. Man ska känna igen en Smile-klinik när man besöker den 😉

Under årets dagar informerades det bl.a en del om våra specialister, vi på Smile har faktiskt hela 50 specialister inom olika områden.

På ”min” klinik i Helsingborg så har vi fem specialister och jag har tänkt presentera var och en av dem för er under kommande veckor och även förklara vad de olika specialiteterna är. För vem vet vad är endodonti är, egentligen?!

Dagarna var fulla av föreläsningar, både interna och externa föreläsare och inspiratörer. Den som satte störst avtryck hos oss alla tror jag nog var Pär Johansson, ni vet han som jobbar med ”Glada Hudik” och som blev årets Eldsjäl? Hans föreläsning var fantastisk och den öppnar både hjärta och sinne, får ni någon gång chansen att höra honom, missa inte den!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Följ oss i sociala medier

Instagram: @smile_tandvard

Facebook: Smile Tandvård

Twitter: @smiletandvard