Tandhygienistdagarna i Göteborg

Kategorier: Klinikliv

Idag har jag haft det jätteroligt, vi är nämligen på Svenska Mässan i Göteborg och visar upp oss på tandhygienstdagarna. Förhoppningsvis träffar vi många blivande kollegor och såklart kollegor vi redan känner.

Tandhygienistdagarna är ett par dagar riktade till tandhygienister, och ni vet ju att det är just det jag är. Vi lär oss det senaste inom vårt område under föreläsningarna och träffar säljare under pauserna och får reda på det senaste inom tandkrämer, sköljningar och tandborstar.

Under pauserna har jag träffat många nyfikna besökare och där har jag berättat att Smile är Nordens största privata tandvårdskedja och vi har hela 30 kliniker i Sverige. Jag tycker att det är SÅ roligt att få förtroendet att göra det här, jag är mycket nöjd med min arbetsplats och vill så gärna att fler ska känna så där de arbetar. Det är viktigt och speciellt i ett yrke där vi möter Er, patienterna!

Vi expanderar snabbt i Sverige och söker nästan alltid nya kollegor, just på dessa orter ovan. Men alla lediga tjänster kan man se här på startsidan på Smile.se

Jag, Tobias och Annelie.

mvh stolt tandhygienist på Smile 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Följ oss i sociala medier

Instagram: @smile_tandvard

Facebook: Smile Tandvård

Twitter: @smiletandvard