Sveriges bästa tandvård

Kategorier: Klinikliv

img_3429

Den här meningen möts jag av varje dag när jag kommer till arbetet, det gör även ni patienter. Jag tycker om att se den här meningen då jag såklart strävar efter att ge dig som patient den absolut bästa vården, som Du behöver. Vi alla inom Smile har samma mål. Det är viktigt för oss.

Det finns för närvarande 26 kliniker på 21 orter i Sverige och på den stora tandläkarmässan som var förra helgen blev det officiellt att Smile förvärvar ”Tandlaget” from 1 Januari 2017.

Det innebär 4 nya kliniker i Norrbotten på orterna Luleå, Boden, Kiruna och Piteå. Smile växer verkligen och målsättningen är att erbjuda Nordens bästa tandvård. Jag tycker att det känns tryggt att vara en del Smile och jag tror även att våra patienter känner så. När man flyttar till en ny ort eller är på semester och behöver uppsöka tandvård känns det tryggt med något som man känner igen.

Vi på Smil uppskattar om och när man som patient rekommenderar oss till nya kunder, vi har även på vissa kliniker program för detta. Fråga på din klinik för mer information!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Följ oss i sociala medier

Instagram: @smile_tandvard

Facebook: Smile Tandvård

Twitter: @smiletandvard