LUCKA 20

Kategorier: Klinikliv

julkalendern-lucka-20

GRATTIS Alex kommentar #14!

Maila mig på finalyan@live.se

Vi kör ytterligare en lucka på den här bloggen eftersom även den här vinsten är tandsvårdsrelaterad.

I samarbete med Oral-B öppnar vi nu lucka tjugo!

Vinst: Oral-B Pro 4000 eltandborste, läs mer om den på länken.

Tävlingsregler:

– Motivera i en kommentar till det här inlägget varför just du ska vinna den här eltandborsten!

Lycka till!

Luckan är öppen i 24 timmar, dvs. tills imorgon 21/12 2016 07:59. Vinnaren presenteras här nedan efter att den är utsedd av mig och Oral-B. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

img_5148

 

37 svar till “LUCKA 20”

 1. Hanna Blomqvist skriver:

  Rena, vita, vackra tänder
  Kan du få trots trötta händer
  Att jag använt Oral B
  Är tydlinte för alla att se.

 2. Pernilla skriver:

  Åh den här är helt perfekt för mig! Min tandborste råkar alltid ut för konstiga saker. Vet inte hur många gånger jag hittat den i papperskorgen, duschen eller tvättkorgen. Tydligen det roligaste sättet att reta mamma på… Hade jag haft en eltandborste hade den stått prydligt på en hylla högt upp 🙂

 3. Josefin olsson skriver:

  Åh! Den här skulle jag så gärna vilja vinna då jag tycker att munhygien är typ det viktigaste, jag är besatt av ren mun på alla & fina tänder är något av det finaste jag vet! Kollar alltid tänderna på andra Jag har köpt oral-B eltandborstar till mina barn och man men ingen till mig själv, så jag går lite emot mig själv. Men du vet hur det är som mamma. Alla andra går före & jag får jobba hårt med min vanliga tråkiga & obraiga från rusta.

 4. Sara B skriver:

  Jag har faktiskt aldrig ägt en eltandborste. Det skulle vara roligt att testa! 🙂

 5. Monica Nilsson skriver:

  Min gamla eltandborste har gjort sitt,
  skulle gärna vinna detta kit.

 6. Frida skriver:

  Senast i morse sa min ena pojk (3,5 år) att det är synd om mamma för mamma har ingen eltandborste med Spiderman 😉 Så vinner jag den här har alla i familjen eltandborste, om än inte med Spindelmannen 😉

 7. Alexandra Dalberg skriver:

  efter att jag fick en tand rotfylld för inte så länge sedan på grund av att en tandläkare fyllde i ett hål fel som gjorde att hålet växte och blev värre än från början, så har jag blivit extremt noga med mina tänder. Men jag tror att jag kan få ännu finare tänder med en sån här tandborste som man ser rutinerna med är toppen, för jag tror att man alltid kan bli bättre på munhygienen.

 8. Sofia. M skriver:

  Med morgonkaffet jag inför dagen laddar.
  Dock ej så bra för vita gaddar.
  Efter eltandbortsning är jag redo att le
  Tack och lov för Oral-B.

 9. Heléna skriver:

  Jag skulle ge den till min sambo för vi andra har redan eltandborstar och.. mja, låt oss säga att jag vill pussas oftare 😉

 10. Caroline skriver:

  Livet är inte fett som fattig student.
  I december jag slantar på julklappar bränt.
  Då jag upptäcker att min eltandborste sönder var.
  Har jag inte tänderna borstat på några dar.
  Och i denna tid för lussekattsfika.
  Vill jag ändå karies undvika! 🙂

 11. Camilla Sandmark skriver:

  Man har ju läst och hört så mycket om att eltandborsten är överlägsen den manuella. Nu sist efter att ha varit hos tandläkaren så bestämde jag mig för att jag måste ju skaffa en jag också. Tyvärr så blev det besöket så pass dyrt så inköpet har skjutits upp på framtiden. Fast det kan ju hända att Tomten tycker att jag har varit så pass snäll så att jag kan få en lite tidigare.

 12. Elisabeth skriver:

  Efter att ha haft en utmattningsdepression, har min ork varit dålig även på att ta hand om vardagliga bestyr som tandborstning, allt blir oöverstigligt svårt. Vilket inte är positivt för mina tänder. För att styra upp det hela har min tandläkare rekommenderat en eltandborste, men efter sjukskrivning är inte min plånbok omfångsrik. På årets önskelista till tomten står en Oral B högst upp på min listan, jag skulle bli otroligt glad om jag vann.

 13. Anna Lundqvist skriver:

  Vill ge dottern en present som jag vet att hon skulle uppskatta.

 14. Alex skriver:

  Är det smutsigt kring mina tänder? Det är sånt som händer. Denna tandbårste med batteri gör kanske susen. Det blir nog rent till 4000 🙂

 15. Helena i Uppsala skriver:

  Min tandläkare är en hård en!
  Jag behöver råd för tandvården.
  Med den smarta från Oral-B
  kan borstningen mycket effektivare bli.
  Självkänslan blir enorm
  när ett rent leende tar tandläkaren med storm!

 16. Tilda Bengtsson skriver:

  Åh detta hade mina stackars tandtroll verkligen inte tyckt om! Men bort ska de! Har länge tänk tanken att skaffa eltandborste då jag hör så himla mycket gott om det. Det hade varit spännande att se ifall det verkligen är någon skillnad. Så håller tummarna!

 17. Alex W skriver:

  För att du tycker nog att jag behöver den Nä men jag vill ta hand om mina tänder och jag skulle behöva en eltandborsre

 18. Mikaela Nyqvist skriver:

  Jag skulle vilja vinna den här eltandborsten till min man.Han hade inte varit hos tandläkaren på ungefär 20 år pga av en jobbig händelse i barndomen där han slog ut båda framtänderna som skapat stor smärta och många tandläkarbesök.För ett år sedan började han få besvär med munnen men tog sig aldrig till tandläkaren.Jag har fått tjata åtskilliga gånger då jag som undersköterska är mån om att han är rädd om sina tänder och munhygien då jag vet hur viktigt det är.Till slut bokade jag bara en tid till honom ganska nyligen och han gick.Han har tackat mig i efterhand att jag bokade besöket.Han fick ta bort en massa tandsten vid flera tillfällen och har två hål som han ska laga.Jag är så stolt över honom och en eltandborste skulle betyda mycket.

 19. Emma skriver:

  Visdomständerna är kvar.. men svårt att komma åt längst in, trångt och dant. Så tandläkarens rekommendera en eltandborste, men tyvärr ej fått tummen ur att köpa. Så ett ypperligt tillfälle att delta i denna tävlingen.. slippa skämmas vid nästa tandläkarbesök vore skönt ☺

 20. Lisbeth skriver:

  Om man på TV ser
  Och reklamen en chans ger,
  ska man lyssna på råd från sin tandvårdspersonal
  närr man bland eltandborste ska göra sitt val.
  Oral-B är självklart val förstås
  när man mot munnens bakterier ska ”slåss”.
  (Fast det visste jag innan – snart gjort slut på min tredje… )

 21. liselotte andersson skriver:

  Denna vill jag gärna vinna. Jag har aldrig haft en eltandborste, men hört mycket gott om dem, och vill verkligen testa, detta verkar ju vara en superfin tandborste dessutom. Vinner jag skulle nog min tandläkare bli glad också, inte bara jag.

 22. Jessica skriver:

  Skulle vilja vinna denna tandborste då jag byte tandläkare för ett tag sedan ( går regelbundet ) och fick som ett brev på posten 4 st hål.
  Så en super tandborste hade varit som pricken över i:et

 23. Anna skriver:

  Jag vill vinna för just nu ‘delar’ jag tandborste med min 3-åriga dotter som har en Elsa&Anna eltandborste (från OralB såklart)

  OBS: vi har såklart olika tandborsthuvud, men sjuuukt jobbigt att byta varje dag.

  Min dotter hade blivit glad om jag vann, så får hon ha sin Elsa&Anna ifred

 24. Sandra Johansson skriver:

  min sambo vill jag denna tvinga på, han och ena dottern slarvar med borstning, jag blir galen på dom två! till lilla tjejen har jag hittat en tandborste med Bamse så det blir intressant och kul , och pappan ifråga uppskattar nog en lyxig eltandborste till jul .

 25. Sanna skriver:

  Wow, vilken fantastiskt vinst och vilken underbar julkapp. Skulle så gärna vilja överraska min bästa vän med denna, då jag vet att hon just nu är riktigt stolt och lycklig över att ha fått en operation beviljad kring sina tänder. Hon ska få tandinplat i hela munnen och kommer få ett nytt och fint leende, och då är det extra viktigt för henne att sköta om det sen och där skulle den här julklappen komma till all sin rätt. Det vore därför fantastiskt att få överraska med denna gåva för att visa hur glad och lycklig jag är för hennes skull.

  Kram Sanna

 26. Anna-Maria Nilsson skriver:

  I våras bestämde jag mig för att byta yrkesbana och lyckan var stor när jag kom in på tandsköterskeutbildningen i Halmstad!
  Första terminen är nu till ända och det vore roligt att fira med en eltandborste, för självklart vill jag ju sköta om mina tänder på bästa sätt!

 27. Anna skriver:

  En eltandborste vilken fantastisk grej,
  hade passat utmärkt till lilla mig.
  Då jag mina tänder gärna vill sköta,
  så jag slipper i dessa få röta.
  Hoppas turen denna gång är min,
  då får tandtrollen i någon annan flytta in!

 28. Caroline L skriver:

  Mina mediciner ger muntorrhet och detta tandtrollen vet. Med ökad kariesrisk vore en Oral-B väldigt praktisk.

 29. Rikard skriver:

  Tandborstning är så viktigt,
  speciellt att göra det riktigt.

  Med denna skulle bli så lätt,
  att sköta borstningen rätt.

  Skulle med denna kunna trimma,
  en leende som vackert glimma.

  Jag skulle då slippa tänka,
  hur jag ska få leendet att blänka.

  Men för att vara lite seriös också så är jag i stort behov av en eltandborste pga. mina visdomständer. Ständiga infektioner nu när tänderna är påväg upp. Har blivit rekommenderad att köpa en eltandborste men har inte blivit vad. Kanske kan denna hjälpa mig från dyra tandläkarbesök?

 30. Nettan skriver:

  Mina barn fick varsin eltandborste förra julen, de blev jätteglada för det. Och ännu gladare blev vi när vi några månader senare besökte tandläkaren, tänderna hade aldrig varit så välskötta! Tandläkaren tyckte verkligen det var toppen att de borstade med eltandborste.
  Så nu är det jag och maken kvar här hemma som köra old style 😉 Vi skulle gärna testa vi med, men blir helt enkelt inte av då vi alltid prioriterar saker till barnen.
  Blir mycket tacksamma om vi kammar hem denna vinst 🙂

 31. Anna-Lena berglund skriver:

  Lånar sambons, men vi olika tanborstshuvuden har. Men det blir så jobbigt när han ofta i jobbet är ute och far. Då måste jag en nöd-tandborste ta och kämpa för att jag fortsatt inga tandtroll ha. Håller tummarna för tur så att vi tillsammans kanske kan få borsta i dur?!

 32. Therese skriver:

  För att få bort plack:
  Är denna bäst, inget snack.
  Nu kan vi julgodis sluka:
  Och borden fulla duka.
  Med mat som är god och fin:
  Utan att tänderna får lida pin.

 33. Stina Polvi skriver:

  Detta är en dröm för mig
  en tandvårds-älskade tjej ❤
  Jag har läst om denna Oral-B Pro 4000 såklart-
  att vinna vore underbart❤
  Jag älskar att ta hand om tunga och tand,
  med denna härliga i min hand
  vet jag jag är i säkra händer
  för bättre än denna finns inte för mina tänder ❤

 34. Isabelle skriver:

  Efter flera års problem med en j*kla framtand har jag äntligen fått min krona. Jag har haft så mycket problem med denna tanden och är nu så rädd om mina tänder. Nu kan jag äntligen le utan att skämmas över den fula tanden. Hade verkligen behövt en eltandborste så att jag kan ta hand om mina tänder på bästa sättet, hade blivit så in i bombens lycklig om jag vann denna! En studentbudget räcker inte så långt tyvärr..’
  Håller tummarna, Isabelle

 35. Erik skriver:

  Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van
  hon fick ett multiverktyg förra födelsedan’.
  Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
  för mig var presenten såklart en fröjd.
  Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
  inte på vad hon skulle tycka var bra.
  Försöker nu göra hennes jul så speciell jag bara kan
  därför hade det varit oerhört kul om jag denna magiska tandborste vann.
  Prislappen på den är för stor så det är bara att glömma,
  fast nu när jag är här inne på er sida vågar jag drömma.
  Tänk – under granen – ett litet, rött packet som glittrar lite grann
  – så skulle jag nämligen slå in tandborsten om jag bara vann…
  Föreställ er hur hon öppnar det och chockas av glädjeyra,
  hur hon sen blir kall och frågar ”Men HUR har vi råd? Produkter från Oral B är ju så dyra.”
  Och jag svarar: ”Det var Liw Olausson som tillsammans med Smile tyckte att du detta skulle ha,
  hon ville hjälpa mig att göra din jul helt fantastiskt bra!”

  God Jul önskar Erik!

 36. Mia Korch skriver:

  Efter att ha haft en sned framtand hela livet kostade jag på mig porslinsfasader på mina framtänder för en tid sedan. Resultat blev så fint och dessa fina (och dyra…) tänder förtjänar en riktig lyx tandborste!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Följ oss i sociala medier

Instagram: @smile_tandvard

Facebook: Smile Tandvård

Twitter: @smiletandvard