Heeej! 

Kategorier: Klinikliv

klinikliw3

Första inlägget av förhoppningsvis många på den här bloggen. En blogg om tandvård! Tanken är att ni ska hitta nyttig information om just tandvård, ställa frågor om tandvården, yrket och kanske få er några skratt då och då när jag bjuder på vardagliga händelser.

Jag som driver den här sidan heter Liw och arbetar som tandhygienist på Smile Drottningatan i Helsingborg. Jag pluggade till tandhygienist i Malmö och tog min examen 2006, alltså 10 år sedan i skrivande stund. Jag har arbetat inom både offentlig och privat sektor genom åren men känner nu att jag har hittat hem på den här specialistkliniken och koncernen Smile.

Jag älskar sociala medier och har alltid gjort det. När Smile spånade på idéen om att starta en tandvårdsblogg var jag inte sen med att räcka upp handen och anmäla mig som frivillig!
Att få och kunna nå ut till så många på ett snabbt och smidigt sätt är ovärderligt både för oss och er som läsare, det höjer kunskapen hos alla och passar Smiles koncept som vill hänga med i svängarna 😉
Har du en fråga så tveka inte att ställa den, det gillar jag!

 

Kommentarer inaktiverade.

 

Följ oss i sociala medier

Instagram: @smile_tandvard

Facebook: Smile Tandvård

Twitter: @smiletandvard