Drottninggatan 62 Helsingborg

Kategorier: Klinikliv

Ibland kan det vara svårt att hitta när man ska till ett ställe för första gången, speciellt om det ligger i samma hus som flera andra tandläkare, läkare och företag. Det kan då vara skönt att se bilder på hur det ser ut innan man kommer dit på riktigt.. så jag tänkte visa er hur man hittar till oss på Smile Drottninggatan 62 i Helsingborg.

Vår fina lilla skylt som skvallrar om att man är vid rätt ingång 😉

Eftersom det finns flera företag och tandläkare i vårt hus så är tavlan ganska så stor. Vi håller till på våning 6 och 7.

Man kan ta hissen till båda våningarna och komma in till kliniken, vi har även en trappa inne på kliniken så om man väljer fel våning är det inga problem.

Jag arbetar på 6:e våningen, vår skylt ser ut såhär 🙂

På 7:e våningen ser det likadant ut, förutom informationen på skylten såklart. Våra dörrar är låsta men det är bara att ”plinga på” så öppnar vi.

Det här möts man av innanför dörren på 6:e våningen. Anmäl dig gärna i receptionen så vet vi att just Du har kommit och är på plats. I receptionen arbetar oftast Christina, Louise, Camilla och Cecilia, det är någon av dem som oftast svarar i telefonen när ni ringer.

Ni kan faktiskt se bilder, namn och titel på alla anställda på alla kliniker på Smile.se. Här hittar ni oss.

Välkomna!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Följ oss i sociala medier

Instagram: @smile_tandvard

Facebook: Smile Tandvård

Twitter: @smiletandvard