Smiles erbjudande till dig som student

Hej du som läser till tandsköterska, tandhygienist eller tandläkare! Välkommen att kontakta oss om något av dessa alternativ stämmer för dig:

Jag är på väg ut i arbetslivet
Jag söker traineeplats eller praktik
Jag är intresserad av extraarbete vid sidan av studierna
Jag studerar för närvarande, men är intresserad av ett framtida jobb hos Smile
Jag behöver ett riktigt case till en uppsats
Jag vill besöka en Smileklinik
Jag vill auskultera hos Smile
Jag vill att ni kommer till min högskola/universitet
Jag har frågor om Smiles yrkesroller, evenemang eller samhällsengagemang

Smile Trainee

Är du nyutexaminerad tandläkare och vill få en blixtstart i din yrkeskarriär? Då är ett traineeprogram en mycket bra möjlighet att starta med! Hos oss på Smile erbjuds traineeprogrammet till några personer varje termin och vi är stolta att erbjuda ett bra och välarbetat program.

Vanligtvis erbjuds en traineeplats till 3-5 nyexaminerade tandläkare per termin. Programmet pågår under ett år där du som trainee arbetar som allmäntandläkare på eget rum men med en mentor som finns som stöttning. Som trainee får du ett ambitiöst utvecklingsprogram med många utbildningsdagar, auskultationer hos ledande specialister och möjlighet att djupdyka i flera patientfall.

Vi annonserar inte ut några traineetjänster utan tillsätter traineer på de kliniker där vi kan ta emot en nyexaminerad tandläkare. Du som student kan därmed under ditt sista år av studier ansöka till samtliga lediga tandläkartjänster som är utannonserade.

Hör av dig!

Vi ser fram emot att du kontaktar oss. Vi tar mer än gärna ett samtal där vi pratar om det just du är intresserad av. Kontaktuppgifter finner du nedan.

Träffa oss

Smile arrangerar evenemang för studenter runt om i landet – allt från lunchföreläsningar, workshops och mingel till att vi medverkar vid arbetsmarknadsdagar. På dessa evenemang får du träffa representanter från kliniken och HR. Du som student kan bli vår framtida medarbetare så kom gärna fram och säg hej!

Skapa ett eget event

Vill du att Smile kommer och besöker din högskola eller ditt universitet? Eller har du ett kreativt eventförslag som du tror att vi skulle vara intresserade av? Hör av dig till oss så ordnar vi ett upplägg som passar oss båda.

 

Följ oss i sociala medier

Instagram: @smile_tandvard

Facebook: Smile Tandvård

Twitter: @smiletandvard