Om Coronaviruset för dig som ska besöka Smile Tandvård. - Läs mer
 

Rätt förutsättningar för dig

 

En arbetsplats att trivas på

Vår kultur bygger på gemenskap, delaktighet, entusiasm och glädje. Vi letar alltid efter människor som vill vara med på vår resa och som delar vår vision och våra värderingar. Eftersom verksamheten är beroende av varje enskild medarbetares bidrag, kompetens och erfarenhet är alla medarbetare lika viktiga.

Visionen

Vi vill erbjuda Sveriges bästa tandvård. Ja, så enkelt är det. Det har vi som målsättning varje dag både i vårt möte med våra kunder, i vårt kvalitetstänk och i vår långsiktiga utveckling.

Smile Academy för dig

Vår utveckling och framtid ligger hos dig som medarbetare och vi ger dig möjlighet att utvecklas. Du får en utvecklingsplan och del i vårt interna utbildningsprogram Smile Academy. Tillsammans med din chef sätter du upp dina mål för framtiden.

Kunskapsutbyte och nätverkande

Smile strävar efter att vara en lärande organisation och erbjuder därför våra medarbetare ett aktivt kunskapsnätverkande. Erfarenheter, kunskaper, nya idéer och metoder delas och presenteras så att de kan användas av flera i organisationen. Du delar med dig både via vårt intranät Smile Express och i utbyten inom din yrkesdisciplin.

Klinikerna

Smiles kliniker ska ge dig möjlighet att erbjuda Sveriges bästa tandvård. De är utrustade med den senaste tekniken och har en hög trivselfaktor. På de flesta orter är vi ca 15 till 20 medarbetare. Tillräckligt för ett professionellt och socialt utbyte med kollegorna, lagom för att kunna fatta snabba beslut och utveckla tandvården tillsammans.

Ta en titt på våra lediga tjänster. Om den tjänst du är intresserad av inte är tillgänglig för tillfället är du välkommen att skicka in din spontanansökan.

 

Följ oss i sociala medier

Instagram: @smile_tandvard

Facebook: Smile Tandvård

Twitter: @smiletandvard