Rätt förutsättningar för dig

smilekarriar1a

En arbetsplats att trivas på

Vår kultur bygger på gemenskap, delaktighet, entusiasm och glädje. Vi letar alltid efter människor som vill vara med på vår resa och som delar vår vision och våra värderingar. Eftersom verksamheten är beroende av varje enskild medarbetares bidrag, kompetens och erfarenhet är alla medarbetare lika viktiga.

Visionen

Vi vill erbjuda Sveriges bästa tandvård. Ja, så enkelt är det. Det har vi som målsättning varje dag både i vårt möte med våra kunder, i vårt kvalitetstänk och i vår långsiktiga utveckling.

Värderingarna

Delaktighet
Äkta engagemang skapas genom möjligheten att påverka din egen situation och personliga utveckling. Vi ger dig den möjligheten.

Nytänkande
Dina åsikter räknas. Vi gillar när du kommer med förslag på hur vi kan bli bättre. Vi är glada över att ha medarbetare med entreprenörsanda och med idéer som gör Smile till en ännu bättre arbetsplats.

Helhetssyn
Munhälsan är en viktig del av allas friskvård och långsiktiga hälsa. Därför är det viktigt för oss att se varje kund ur ett helhetsperspektiv. Varje medarbetares enskilda insats är viktig i vårt långsiktiga arbete med att skapa Sveriges bästa tandvård.

Smile Academy för dig

Vår utveckling och framtid ligger hos dig som medarbetare och vi ger dig möjlighet att utvecklas. Du får en utvecklingsplan och del i vårt interna utbildningsprogram Smile Academy. Tillsammans med din chef sätter du upp dina mål för framtiden.

Arbeta i hela Skandinavien

Vi har kliniker i Sverige, Norge och Danmark. Är du nyfiken på att arbeta i ett av våra grannländer? Det tycker vi också låter jättespännande.

Kunskapsutbyte och nätverkande

Smile strävar efter att vara en lärande organisation och erbjuder därför våra medarbetare ett aktivt kunskapsnätverkande. Erfarenheter, kunskaper, nya idéer och metoder delas och presenteras så att de kan användas av flera i organisationen. Du delar med dig både via vårt intranät Smile Express och i utbyten inom din yrkesdisciplin.

Klinikerna

Smiles kliniker ska ge dig möjlighet att erbjuda Sveriges bästa tandvård. De är utrustade med den senaste tekniken och har en hög trivselfaktor. På de flesta orter är vi ca 15 till 20 medarbetare. Tillräckligt för ett professionellt och socialt utbyte med kollegorna, lagom för att kunna fatta snabba beslut och utveckla tandvården tillsammans.

Korta fakta

• Smile Tandvård är en del av Colosseum Smile Group, Nordens största privata tandvårdskedja
• 30 kliniker i Sverige och totalt 52 kliniker i Sverige, Norge och Danmark
• Totalt över 1 200 medarbetare
• Cirka 50 specialisttandläkare i Sverige och 100 i Norden

Ta en titt på våra lediga tjänster. Om den tjänst du är intresserad av inte är tillgänglig för tillfället är du välkommen att skicka in din spontanansökan.

 

Följ oss i sociala medier

Instagram: @smile_tandvard

Facebook: Smile Tandvård

Twitter: @smiletandvard