ESTETISK TANDVÅRD

På Smile i Helsingborg hjälper vi dig att få det leende du önskar

Vi erbjuder de allra senaste behandlingsmetoderna inom estetisk-kosmetisk tandvård, kron-och broprotetik och bettfunktion. Pia Alberius som är verksam på Smile Helsingborg Drottninggatan är en av få tandläkare som nischat sig inom estetisk och kosmetisk tandvård, Pia har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom estetisk tandvård och osynliga tandställningar.

Boka tid hos Pia Alberius, Smile Helsingborg Drottningatan

Vad är estetisk tandvård?

Estetisk tandvård syftar till att korrigera missfärgade tänder och fyllningar, stora mellanrum mellan tänderna, sneda tänder, trångställda tänder, missbildade eller skadade tänder samt att ersätta saknade tänder. Estetik, form och bettfunktion går hand i hand och vår strävan är att kombinera perfekt form och färg med optimal funktion för att du skall kunna få ett hållbart, vackert leende.

 

Tandreglering med osynliga skenor – Clear Smile Aligner

För mindre bettkorrigeringar  använder vi metoden Clear Smile Aligner. Skenorna är avtagbara, diskreta att bära och lätta att rengöra. Tillverkade av en tunn plast, individuellt anpassade och specialtillverkade för varje patient. Clear Aligner skenorna används för att försiktigt flytta tänderna till önskad position, vilket bidrar till ett perfekt leende. Det perfekta alternativet för att räta ut överlappande, trångt ställda eller glesa tänder.

 

 
Team Alberius
Pia Alberius är ledamot i Sveriges ledande organisation för estetisk tandvård Swedish Academy for Cosmetic Dentistry (SACD) och medlem av American Academy for Cosmetic Dentistry (AACD).
 

Porslinskronor
Porslinskronor sätts fast över din egen tand för att dölja spruckna, avslagna och missfärgade tänder 

 

Osynlig tandreglering
Effektiva metoder för att räta ut överlappande, trångt ställda eller glesa tänder med avtagbara tandskenor.