ESTETISK TANDVÅRD

På Smile i Helsingborg ger vi dig leendet du önskar

Vi erbjuder de allra senaste behandlingsmetoderna inom estetisk-kosmetisk tandvård, kron-och broprotetik och bettfunktion. Pia Alberius som är verksam vid Smile Helsingborg Drottninggatan är en av få tandläkare i Sverige som nischat sig inom estetisk och kosmetisk tandvård, Pia har mycket lång erfarenhet och gedigen utbildning i estetisk tandvård och osynliga tandställningar.

Boka tid hos Pia Alberius, Smile Helsingborg Drottningatan

Vad är estetisk tandvård?

Estetisk tandvård korrigerar utseendet av enskilda tänder men också luckor mellan tänderna och saknade tänder. På den enskilda tanden åtgärdas missfärgningar, missbildning, snedställning och skador.   Estetik, form och bettfunktion går hand i hand och vi kombinerar perfekt form och färg med optimal funktion för att du skall kunna få ett hållbart, vackert leende.

Tandreglering med osynliga skenor – Inman Aligner och Clear Smile Aligner

För mindre tandkorrigeringar  använder vi Inman Aligner och Clear Smile Aligner. Tandställningarna är avtagbara, diskreta att bära och lätta att rengöra.  De är individuellt anpassade och specialtillverkade för varje patient. Tandställningarna används för att försiktigt flytta tänderna till önskad position, och för att ge ett vackert leende.  Det perfekta alternativet för att räta ut överlappande, trångt ställda eller glesa tänder.

 

Se hur Inman Aligner fungerar:

 

Se hur Clear Smile Aligner fungerar:

 

 

Hitta en Smileklinik nära dig