Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Benify

Smile Tandvård ger dig som Benify-medlem följande erbjudanden:

  1. 200 kronor rabatt på Undersökning hos tandläkare eller tandhygienst Grundlig basundersökning av dina tänder samt röntgen ger dig fullständig koll på dina tänder och din munhälsa. Ordinarie pris: från 1035 kr.
  2. 150 kr rabatt på Tandstensborttagning och tandrengöring (gäller vid bokning online)
    För dig som vill ha en renare och fräschare mun. Vi hjälper dig med tandrengöring, tar bort tandsten (av mindre omfattning) och missfärgningar samt polering av dina tänder. Vid större behandlingsbehov kan ytterligare behandling vara nödvändig. Ordinarie pris: från 1080 kr
  3. Fri konsultation Invisalignbehandling  Funderar du på att justera dina tänder? Invisalign är en nästintill osynlig tandställning med genomskinliga och löstagbara skenor. Under konsultationen görs en enkel klinisk undersökning, där vi tittar på bettet och bedömer om det går att utföra behandling. Du får en preliminär tidsåtgång och ett preliminärt kostnadsförslag. Ordinarie pris: 295 kr Här kan du läsa mer om Invisalignmetoden
  4. 800 kr rabatt på Tandblekning Vi använder oss av en modern och säker metod med individuellt anpassade blekskenor (blekmedel och två besök ingår). För att säkerhetsställa en frisk mun innan blekning – en förutsättning för en lyckad och säker tandblekning – kan det i vissa fall tillkomma en undersökning. Ordinarie pris: 3 595 kr

Alla erbjudandet gäller vid ett tillfälle både för nya och befintliga kunder.

Så här gör du

  1. Besök Benifys förmånsportal, där väljer du Smile Tandvård. 
  2. Se din rabattkod i portalen som du använder i kampanjfältet om du gör din bokning online via vår webbokning. Väljer du att ringa till din klinik anger du att du är Benifymedlem och det skrivs då in i din bokning.  
  3. När du besöker kliniken för att utföra din behandling visar du upp ditt Benifymedlemskap när du ankomstregistrerar dig i receptionen på kliniken. 

Om Smile Tandvård

Vi har tid för dig. Vem du än är. Vad dina tänder än behöver.

Hos oss slipper du långa vårdköer och får istället den hjälp du behöver. Det spelar ingen roll om det gäller akuta besvär, noggranna undersökningar, estetisk tandvård eller avancerade ingrepp. 

God tandvård kräver skickliga medarbetare. Det har vi på Smile. Hos oss arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor erfarenhet och gedigen yrkeskunskap. Med fler än 60 kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i söder kan vi stolt konstatera att vi är Sveriges största privata tandvårdskedja.

 

Smile Tandvård