Vi erbjuder följande behandlingar inom allmäntandvård

Smile har allt dina tänder behöver

Traditionell tandvård Undersökningar, lagningar, tandhygienistbehandling, rengöring och tandpolering

Familjetandvård Du och din familj har möjlighet att gå till samma tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Självklart går barn och ungdomar gratis hos oss.

Implantat, kronor, broar och proteser Även en enstaka förlorad tand påverkar tänderna och bettet på sikt och effekterna kan komma långt senare. Att operera in implantat är idag en smidig procedur som sker med moderna metoder.

Estetisk tandvård Ansvarsfull tandblekning, porslinsfasader och andra åtgärder som ger dig ett vackrare leende.

Akut tandvård Vi erbjuder alla former av akut tandvård – ring närmsta klinik om du har ilningar,värk eller har slagit av eller ut tänder.

Akuttandvård hos Smile: Här bokar du tid

Rotfyllningar Genom att rotfylla en tand får du behålla tanden, och den kan användas att göra en krona på eller som stöd i en brygga. För personer med bihålebesvär kan det vara intressant att veta att överkäkens kindtänder ofta ligger bakom kroniska besvär i bihålor.

Tandlossning Parodontit är en av de absolut vanligaste sjukdomarna i dag. Behandlingen är dock enkel och utförs nästan alltid av en specialutbildad tandhygienist.

Käkleds- och muskelbesvär På natten pressar eller gnisslar många tänder. Det kan bland annat leda till spänningshuvudvärk, som kan avhjälpas. En undersökning avgör om du behöver exempelvis en bettslipning för att tänderna ska passa ihop bättre eller en bettskena som jämnar ut bettet. Det gör att musklerna kan slappna av och samtidigt skyddas tänderna mot onödigt slitage.

Ny kund hos Smile: Här bokar du tid

 
Det ska vara enkelt och behagligt att gå till tandläkaren.
På Smile ser vi till att du blir omhändertagen på ett sätt utöver det vanliga och du får en behaglig undersökning och behandling. Välkommen till Smiles sätt att se på tandvård.

Hitta en Smileklinik nära dig