ALLMÄNTANDVÅRD

Smile har allt dina tänder behöver.

Vi erbjuder följande behandlingar inom allmäntandvård:

Traditionell tandvård

Undersökningar, lagningar, rengöring och tandpolering

Ny kund hos Smile: Här bokar du tid

Familjetandvård

Du och din familj har möjlighet att gå till samma tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Självklart går barn och ungdomar gratis hos oss.

Barntandvård hos Smile: Här bokar du tid till barn och ungdomar

Implantat, kronor, broar och proteser

Även en enstaka förlorad tand påverkar tänderna och bettet på sikt och effekterna kan komma långt senare. Att operera in implantat är idag en smidig procedur som sker med moderna metoder.

Estetisk tandvård

Ansvarsfull tandblekning, porslinsfasader och andra åtgärder som ger dig ett vackrare leende.

Akut tandvård

Vi erbjuder alla former av akut tandvård – ring närmsta klinik om du har ilningar,värk eller har slagit av eller ut tänder.

Akuttandvård hos Smile: Här bokar du tid

Rotfyllningar

Genom att rotfylla en tand får du behålla tanden, och den kan användas att göra en krona på eller som stöd i en brygga. För personer med bihålebesvär kan det vara intressant att veta att överkäkens kindtänder ofta ligger bakom kroniska besvär i bihålor.

Tandlossning och tandköttsinflammation

Parodontit är en av de absolut vanligaste sjukdomarna i dag. Behandlingen är dock enkel och utförs nästan alltid av en specialutbildad tandhygienist.

Behandling för käkleds- och muskelbesvär

På natten pressar eller gnisslar många tänder. Det kan bland annat leda till spänningshuvudvärk, som kan avhjälpas. En undersökning avgör om du behöver exempelvis en bettslipning för att tänderna ska passa ihop bättre eller en bettskena som jämnar ut bettet. Det gör att musklerna kan slappna av och samtidigt skyddas tänderna mot onödigt slitage.

 
Det ska vara enkelt och behagligt att gå till tandläkaren.
På Smile ser vi till att du blir omhändertagen på ett sätt utöver det vanliga och du får en behaglig undersökning och behandling. Välkommen till Smiles sätt att se på tandvård.