Hela Sveriges tandläkare

Vi har tid för dig. Vem du än är. Vad dina tänder än behöver.

Hos oss slipper du långa vårdköer och får istället den hjälp du behöver. Våra tandläkare, tandhygienister och specialister erbjuder tandvård inom flera olika områden. Det spelar ingen roll om det gäller noggranna undersökningar, akuta besvär, osynlig tandställning (Invisalign), estetisk tandvård eller avancerade ingrepp.

Vi har kliniker från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Hitta din klinik i menyn till höger eller i listan nedanför. Varmt välkommen till Smile.


Varför ska jag välja Smile?

Kort väntetid

Hos oss slipper du vänta, du får tandvård när du behöver. Vi bryr oss om din långsiktiga tandhälsa och kallar dig till regelbundna kontroller.

Rätt behandling

Vi ger dig en ärlig och professionell bedömning. Utifrån dina faktiska behov sätter vi in behandling som gör jobbet.

Kompetent personal

God tandvård kräver skickliga medarbetare. Det har vi på Smile.
Hos oss arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor erfarenhet och gedigen yrkeskunskap.

Hög kvalitet

Hos oss kan du känna dig trygg. Vi kvalitetssäkrar våra kliniker på flera olika sätt och jobbar enbart med pålitliga leverantörer av teknisk utrustning, tandimplantat med mera. Självklart har vi också höga krav på renlighet och gott bemötande.

Nöjda kunder

*Vi frågar regelbundet våra patienter hur nöjda de är på en skala 1-10. I vår senaste mätning svarade de 9,6 i snitt, både när det gäller bemötande och behandling.

Frågor och Svar

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna som vi får.

– Du slipper långa väntetider och får individuellt anpassad tandvård med hög kvalitet. Vi har skickliga och engagerade medarbetare med tillgång till toppmodern utrustning och pålitliga material. Vi bemöter dig på bästa sätt och ger dig den tandvård som just du behöver.

Att gå på tandläkarkontroller regelbundet lönar sig i längden. Hur ofta varierar utifrån tandstatus och hälsa. För de flesta räcker det med en kontroll varje år, är du helt frisk i munnen kan du komma mer sällan, andra behöver komma oftare för att avvärja problem i god tid. Som patient hos Smile ger vi dig en personlig bedömning utifrån just dina förutsättningar Skulle du någon gång ha behov av specialistbehandling ser vi till att du får det på studs.

För det första: du är inte ensam. Nära var femte vuxen känner obehag inför tandläkarbesök. Våra tandläkare har stor förståelse för detta och är duktiga på att bemöta oroliga patienter. Prata gärna med oss på förhand, så kan vi lägga upp en plan tillsammans. Kanske vill du också ta med dig en vän som stöd? Kom ihåg att fira efteråt.

Vi ger dig en professionell bedömning och förklarar varför vi exempelvis förordar en viss behandling framför en annan. Du får en skriftlig kostnadsberäkning som du kan titta på i lugn och ro. Självklart är du alltid välkommen att ställa frågor till oss om behandlingar och priser.

Vill du ha vårt nyhets-
och kunskapsbrev?

  • Vi tror på att kunskap är till för att delas, anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och aktuella erbjudanden från oss.

Vi älskar leenden!

Det förtrollande leendet hos den jollrande bebisen.

Det stolta leendet hos skolbarnet utan framtand.

Det motvilliga leendet hos tonåringen med tandställning.

Det självsäkra leendet hos studenten efter tentan.

Det trygga leendet hos din älskling.

Det tandlösa leendet hos den rynkiga kämpen.

Det lättade leendet, och leendet som blir en paus från gråten.


Livet är fullt av vackra leenden.
Vi hjälper dig att sköta om ditt.

Besök vårt pressrum

Här hittar du pressmeddelanden, nyheter,
bildmaterial och kontaktuppgifter.

 

Smile Report – Vad händer med våra tänder?

Smile Report är framtagen av Smile Tandvård i syfte att lyfta fram kvalitetsaspekter inom tandvården och samtidigt bidra med övergripande insikter om tandvård och tandhälsa. Rapporten visar hur vi arbetar med kvalitet och kompetensutveckling och innehåller även en framtidsspaning. När vi spanar in i framtiden är det också en spaning över året som gått och även ven om vi inte kan kontrollera framtiden kan vi vara säkra på en sak – förändringar kommer att ske konstant och de blir inte alltid som trenderna förutspår.